Sundays

A year ago

Ferie læsning1
Lavede jeg denne guide til ferielæsning..
favoritlakker
Viste mine yndlingslakker frem…
check
Viste det mest liked grønne sæt frem :-)
feriebilleder.
viste en masse feriebilleder fra det elskede Spanien..
green1
var endnu engang glad for en grøn nederdel… :-)
green and purse
jeg viste detaljer og rød neglelak lige her..
london
og nød skønne London.. :-)

Åh det er nu altid sjovt at kigge tilbage på gamle minder. Jeg havde en dejlig august måned sidste år, da den bød på nogle herlige planer. Jeg tog en forlænget weekend i København, rejste til London med en sød veninde og fik slappet af på ferie i Spanien med en anden sød veninde. Så man kan vel sige at august måned var meget berejst. Men sikke en måned. Jeg elsker jo at rejse og opleve nye steder. Men desværre er tiden bare ikke lige altid til at finde, når man arbejder og ved siden af har nogle projekter i gang. Selvom jeg stadigvæk går og drømmer om en ferie i den nærmeste fremtid. Nu må vi se om tiden er til :-)

Jeg får besøg af en veninde inden længe. Den står på take away og film – perfekt planlægning lige præcis i min travle kalender :-)

Kan I ha en dejlig aften :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundays