Look of the day: Green village

Asos wanties

asos
Det er søndag! Og jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig dag i familiens selskab. Det regner. Og og og og og jeg har shoppe cravings. Og ikke bare hvilken som helst shoppe cravings. Men nemlig den værste af dem alle – tøj shopping! Jeg har været ret så usmart og lovet mig selv at august skal være min første “Ikke shoppe måned”, hvilket kort sagt går ud på at jeg ikke må shoppe hele måneden.. Og nu er vi så nået til d. 17. august og jeg er SÅ tæt på at trykke køb ovre på asos hjemmeside. Tøjet er klikket frem og er nu gemt under save. Så nu mangler jeg jo bare at trykke køb. Og jeg er nærmest nødt til at pakke min computer væk. Måske den også skal i samme behandling? For hvis jeg ikke har min computer, så kan jeg vel ikke købe? Åh jo! Butikkerne… Jeg føler mig pludselig ret afhængig af at shoppe og kan nærmest at der løber en kold tyrker ned ad ryggen på mig. Men samtidig må det være sundt for mig at prøve at holde mit dankort i min pung, uden at bruge alle pengene på tøj. Så færdig slut! Pyhh.. I know det lyder ret mærkeligt. ;-)
Men derimod har jeg selvfølgelig lige været inde og snage i asos favoritterne og kom i tanke om at min selv terapi måtte kunne bruges på bloggen. For hvis jeg nu bare “kigger” på tøjet, så må jeg vel have samlet appetit ude, men “spiser” hjemme. Så jeg har fundet lidt inspiration frem på nogle af mine favoritter og krydser fingre for at jeg kan finde noget lignende på mit tøjstativ – I hope so! :-)
Du kan shoppe hele molevitten lige HER. Og så må jeg vist hellere stoppe nu her. Ellers ryger kimonoen og den karrygule nederdelen til købsdelen. Så nix pille til mig – men inspo til jer ;-) Må.ikke.shoppe.mere.nu.

God aften. :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Green village