A year ago

Beauty faves

beautefavorit

Selvom det burde være sensommeren der er over os nu. Så føles vinden allerede køligere og vejret bliver dårligere.
Derfor er det ekstra vigtig at gøre huden klar til efteråret. Jeg er desværre en af de personer der døjer med sart og tør hud. Specielt om vinteren bruger jeg ofte fugtmasker, for at bevare sundheden i ansigtet. Jeg bruger derfor Beauté Pacifics dagcreme Creme Soyeuse Hydratante til at putte på i ansigtet om morgen og af og til om eftermiddagen, hvis min hud har været ude i stærk kulde, f.eks når det sner. Men allerede nu bruger jeg dagcremen, for at forebygge mod tørhed, nu hvor vinden er tør og kold.
Men for at forkæle din hud på det ypperste, så kan jeg anbefale at bruge en natcreme. Hver dag udsætter du din hud for forurening og daglig bakterier, som kan skade huden. Men om natten kan din hud få fred og virkelig arbejde på opbyggelsen af fugt. Derfor bruger jeg Beauté Pacifics natcreme Metámorphique. Som hidtil er den bedste natcreme jeg nogensinde har prøvet. Den er super lækker i konsistensen og dufter skønt, men stadig dæmpet. Cremen er meget døj i brug, da cremen er meget fed, men samtidig let at smøre ud. Metámorphique er et uundværlig hjælpemiddel for alle over femogtyve, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn og forøge fugtheden i huden. Ved at tilføre huden to former for Vitamin A forstærkes og forynges hudens collagenstruktur. Så faktisk får du 2 i en creme. Dog er jeg ikke meget for at indrømme at man bliver ældre – og at man ikke behøver en såkaldt “rynkecreme”. Men det er nu alligevel smart at forebygge rynkerne, mens huden får et skud af sundhed :-)
De er i hvert fald mine favoritter lige i øjeblikket :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago