Lately

Breakfast: Sundays oatmeal

oatmeal

oatmeal1

oatmeal2

oatmeal3

Godmorgen herinde! :-)

Ih hvor jeg altså elsker søndage. Specielt når man kan vågne op og være helt frisk og veludhvilet. Sådan nogle søndage er nærmest hellige for mig.
Hmm.. Dette er måske ikke lige min søndag lige i dag. Jeg vågnede op med tømmermænd. Ømme tømmermænd. Nogle drak mig fuld igår, hvilket resulterede i at jeg kom sent hjem og for første gang i lang tid, sov jeg længe. Jeg hører ellers til de typer, at når de kommer sent hjem fra byen, så vågner de efter et par timer og er helt frisk. Men selvom tømmermændene raser over mig, så er jeg næsten altid frisk og rastløs. Jeg er så dårlig til at ligge ned en hel dag og have ondt. Så i stedet farer jeg rundt og gøre rent og nyder søndagen. Så i stedet for at have tømmermænd, så valgte jeg denne morgen at stå op og lave en god morgenmad. Nem havregrød! Jeg er et lille barn når jeg får havregrød. Det er en af mine yndlings spise – ja generelt er morgenmad min yndlings spise ;-)
I øvrigt er havregrød perfekt hurtig til at lave og så er det jo super nemt. Jeg har dog opgraderet den ellers traditionelle havregrød med hjemmelavet musli og æbler. :-)

Du skal bruge:
Havregrød:
1 dl havregryn
2 dl vand

Musli:
Havregryn
Honning
Hakket mandler

Tilbehør:
Æbler eller hvilken som helst frugt du bedst kan lide.

Rist havregryn og mandlerne på en pande. Når de begynder at tage farve, tilsæt da honning. Sørg for at røre rundt i musli massen, så du undgår for mange klumper. Lad det køle af. Put havregryn og vand i en gryde og lad det koge forsigtigt op til grød. Husk at røre rundt, så det ikke bliver brændt i bunden. Tilsæt evt. sukker, hvis du ønsker mere sødme til grøden. Tag grøden af blusset og kom det i en skål. Smuldrer musli ovenpå og tilsæt æblerne.
Velbekomme :-)

18 kommentarer

 • Hanna

  Mmm det ser lækkert ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Mmm det ser lækkert ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Det er sjov. Jeg spiser også havregrød hver morgen. Det giver en god balance til maven og så er man sund. God søndag til dig og så :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Det er sjov. Jeg spiser også havregrød hver morgen. Det giver en god balance til maven og så er man sund. God søndag til dig og så :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Tak for opskriften. Det var da en nem morgenmad. Det må hellerere prøves af. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Tak for opskriften. Det var da en nem morgenmad. Det må hellerere prøves af. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Mmm det ser lækkert ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Det er sjov. Jeg spiser også havregrød hver morgen. Det giver en god balance til maven og så er man sund. God søndag til dig og så :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Det er dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der er havregrød fan ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Tak for opskriften. Det var da en nem morgenmad. Det må hellerere prøves af. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Jeg håber at du kan lide den. Og ja opskriften er super nem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak Hanna. Det var også lækkert! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak Hanna. Det var også lækkert! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det er dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der er havregrød fan ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det er dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der er havregrød fan ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg håber at du kan lide den. Og ja opskriften er super nem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg håber at du kan lide den. Og ja opskriften er super nem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately