Look of the day: Silverline

Lately

IMG
Jeg er endelig begyndt at læse igen..
strik
Selvom sensommeren er over os lige nu, så er efterårets første strik indkøbt..
IMG_4489redigere
Og en ret så fin mavse af min søde gravide veninde :-)

Tre dejlige ting der har givet mig et ekstra smil på læben i denne uge. Det er vist ingen hemmelighed at jeg har rendt stærkt de sidste ugers tid og gør det skam stadig. Derfor finder jeg det ret så rart at stoppe op en gang i mellem og kunne trække vejret og nyde øjeblikkene der passerer forbi mig. Jeg holder f.eks meget af at læse bøger. Jeg er ikke en fast bogorm, men for mig virker bøger bare spændende og inspirerende. Jeg er gået i krimi mode de sidste par år og holder meget af at læse forfattere såsom Sara Blædel og Camilla Läckberg. Og så fungere bøgerne som et perfekt middel til at få mig til at sove om aftenen. Forstået på den måde, at jeg læser nogle sider hver aften, hvilket får mig til at stresse af og lade tankerne flyde over på bøgerne. Og dermed falder jeg i søvn med næsen i bogen. Picture that! Hyggeligt, ikke? ;-)
Og sørme om jeg ikke fik købt mig noget i denne uge. Mit ellers så fine løfte om at august skulle være en shoppefri måned blev helt blæst væk, da jeg faldt over denne søde strik forleden. Den måtte altså lige med mig hjem. Jeg kan godt lide farven, da den er feminin og kan kombineres med lidt råt materiale. Og selvfølgelig er undskyldning noget i den stil med “det er jo også blevet koldt udenfor” og “jeg frøs da jeg købte den”. Men nu er den min og den er selvfølgelig hængt fint op på tøjstativet. Og så gør det jo ikke noget at den også pynter der ;-)
I sidste weekend mødtes jeg med en savnede veninde, som jeg ikke har set i nogle år efterhånden. Det var et dejligt gensyn, som resulterede i gravidbilleder, en hyggelig frokost og en masse tøse sladder. Vi snakkede i timevis og det var rart at se hende igen. Og så synes jeg bare at alle piger der render rundt med så fin en mave – der er bare noget lækkert over det, ikke? :-) Jeg er i hvert fald fan! :-)

Nå jeg vil forlade kontoret og tage et smut ned i byen og spise frokost med min søde søster og min vidunderlig lille niece. Og hvem ved, måske lidt shopping. “Det er jo fredag” og “Vi skal jo bare shoppe lidt” Hint hint… hehe :-)

Rigtig god weekend og nyd fredagen!

6 kommentarer

 • Hanna

  Det er så sjovt at du skriver hvad du mener. At sove med næsen i bogen. Perfekt billede ha ha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Det er så sjovt at du skriver hvad du mener. At sove med næsen i bogen. Perfekt billede ha ha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Det er så sjovt at du skriver hvad du mener. At sove med næsen i bogen. Perfekt billede ha ha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Det må være et ømt billede af mig. Mon det skal op på bloggen? haha ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det må være et ømt billede af mig. Mon det skal op på bloggen? haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Det må være et ømt billede af mig. Mon det skal op på bloggen? haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Silverline