Nails: Spring in Autumn

Look of the day: Everlasting green

grey
grey2grey1
Look of the day: Sweatshirt: Wonhunred, T-shirt: H&M, Nederdel: H&H (gammel), Sandaler: Bianco

Lige et outfit, hvor det stadig var muligt at rende rundt i bare ben. Faktisk er billedet ikke mere end to uger gammelt og det er helt urealistisk, nu hvor regnen pisker ned. Hvor blev sommeren lige af? Og plejer august ikke at være en del af sommermånederne? Eller er sommeren bare blevet kold og fyldt med regn? Ihh det behager mig ikke ligefrem ;-) Jeg er allerede hoppet i strømpebukser og har ligefrem fundet mine boots frem igen. Det er alt alt alt for tidligt! Og jeg som havde håbet på at nyde lidt sensommer, efter at være startet på arbejde igen. Men næh nej! Men derimod kan jeg pakke mig ind lag på lag, hvilket jeg nu alligevel nyder godt af. Det er jo alligevel lidt hyggeligt ;-)
Jeg vil smutte igen. Jeg bliver hentet lige om lidt af en sød veninde. En veninde jeg ikke har set i lang tid. Son btw er gravid. Så jeg glæder mig til at se hende og selvfølgelig mavsen :-) Så den står på lidt gravid- snak, billeder og så sen frokost senere. Weekenden starter noget så dejligt altså!! :-)

God lørdag!

18 kommentarer

 • Marianne

  Fy for pokker nogen pæne ben du har ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Fy for pokker nogen pæne ben du har ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Smuk smuk SMUKKE Henriette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Smuk smuk SMUKKE Henriette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Fy for pokker nogen pæne ben du har ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Ha ha.. Det var sødt skrevet. Det er såmænd bare sommerben ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Smuk smuk SMUKKE Henriette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Due

  den evige grønne nederdel. Du skriver den er gammel. Men hvor gammel? Og kan den stadig købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Due

  den evige grønne nederdel. Du skriver den er gammel. Men hvor gammel? Og kan den stadig købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Due

  den evige grønne nederdel. Du skriver den er gammel. Men hvor gammel? Og kan den stadig købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Den er også min favorit :-)
   Den er meget gammel og jeg tvivler på at den kan købes. Men den er fra H&m :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ha ha.. Det var sødt skrevet. Det er såmænd bare sommerben ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ha ha.. Det var sødt skrevet. Det er såmænd bare sommerben ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak tak tak tak – der rødmes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak tak tak tak – der rødmes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Den er også min favorit :-)
  Den er meget gammel og jeg tvivler på at den kan købes. Men den er fra H&m :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Den er også min favorit :-)
  Den er meget gammel og jeg tvivler på at den kan købes. Men den er fra H&m :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Spring in Autumn