Instagram lately

Look of the day: Grey something

greysomething
grey something1
grey something 3
grey something 2

Det er fredag og dermed også weekend for mig. Det har været tiltrængt må jeg sige. Ikke fordi jeg ikke elsker mit arbejde – men det kan være lidt hårdt at starte op efter ferie og da jeg blev ramt af en forkølelses snue i søndags, så har trætheden været undervejs. Men som altid, er jeg dårlig til at være syg. Jeg planlægger flere aftaler og fylder dagene med dejlige planer, hvor jeg derimod måske skulle have brugt tiden hjemme under dynen. Meeen det er bare knap så sjovt at ligge syg i dette herlige vejr! Så nu vil jeg holde weekend og den starter dejlig med et par søde veninder til en dinnerdate. Resten af weekenden skal vist stå på mere afslappede planer og så skal der vist plejes en vis snue, ahem ;-)

Outfittet er det første outfit fra det bornholmske – der skal nok komme flere ha ha ;-) Vi var ude og kigge os lidt omkring den første dag på Bornholm og det endte med en hyggelig dag i Svaneke med en spændende opdagelse – okay okay måske ikke breaking news! MEN jeg fandt nok den bedste milkshake jeg nogensinde har smagt. Anmeldelse kommer senere ;-)

Nå jeg må vist hellere vende tilbage til selskabet. God aften til jer piger! :-)

6 kommentarer

 • Heidi

  Du er virkelig smuk Henriette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du er virkelig smuk Henriette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Jeg håber at du havde en god ferie. Jeg glæder mig til at se flere billeder. Btw lækker kjole ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Jeg håber at du havde en god ferie. Jeg glæder mig til at se flere billeder. Btw lækker kjole ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du er virkelig smuk Henriette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Jeg håber at du havde en god ferie. Jeg glæder mig til at se flere billeder. Btw lækker kjole ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately