Beauty faves

Look of the day: Silverline

ootdsilver

ootdsilverline

ootdsilvers
Look of the day: Sweater: Wonhundred, Nederdel: Global, Shopper: DKNY, Ring: Jane Kønig

Et helt simpelt og casual sæt fra top til tå. Af og til finder jeg det rart ikke altid at være helt stadset op. Specielt hvis jeg tilbringer en søndag hjemme hos familien. Dette er tilfældet, da jeg var hjemme hos mine forældre til en ganske almindelig hygge søndag. Det sker ret ofte at jeg kører hjem til mine forældre, specielt når mine søstre tager med. De betyder alverden for mig og nu hvor begge mine søstre har fået babyer, så er mine søstre bliver endnu vigtigere for mig. De er begge så tapre og har begge den fødte moderrolle, og jeg nyder at sidde på sidelinien og se mine søstre som mødre – og selvfølgelig deres vidunderlige børn. Jeg er bare så glad for at være mostre til så skønne små børn. Det er netop sådan nogle øjeblikket i livet, jeg holder allermest af. Familie og deres sammenhold. Mine søstre og jeg har et helt specielt bånd. For de af jer der har læst med længe efterhånden ved, at jeg er et stort familiemenneske og dette er bare endnu et bevis på det :-)

Nå men fra basis outfit til familiekærlighed. Mixed combination, I know! ;-)
Du kan se hvordan jeg har lavet ovenviste negle lige her. :-)

27 kommentarer

 • Nanna Mcclaunan

  Søskendekærlighed er bare det bedste altså. Man skal huske familien mens de er her. Nyd dine søskende og din kære familie.
  Jeg kommer selv til at savne min familie i Sverige og sidder helt tårevædet, fordi du skriver om din familie. Tak fordi du minder os andre om at familien er det vigesteste og man skal nyde dem.
  Og så ser du brand godt ud på billederne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mcclaunan

  Søskendekærlighed er bare det bedste altså. Man skal huske familien mens de er her. Nyd dine søskende og din kære familie.
  Jeg kommer selv til at savne min familie i Sverige og sidder helt tårevædet, fordi du skriver om din familie. Tak fordi du minder os andre om at familien er det vigesteste og man skal nyde dem.
  Og så ser du brand godt ud på billederne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Holm

  Så naturlig og smuk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Holm

  Så naturlig og smuk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Hansen

  Du har helt ret. Man skal værdsætte nuet og hinanden. Familiekærlighed er det bedste bånd og især hvis i søstre er tætte. Det er god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Hansen

  Du har helt ret. Man skal værdsætte nuet og hinanden. Familiekærlighed er det bedste bånd og især hvis i søstre er tætte. Det er god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Smukke Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Smukke Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hej Nanna
  Du har fuldstændig ret. Jeg er glad for at høre at andre også kan være ligeså familie glad, som jeg selv. Jeg kan godt forstå at du savner din familie. Jeg håber at du snart kan se dem, uanset hvor du bor i landet. Indtil videre håber jeg at jeg kan hjælpe med savnet, ved at dele lidt ud af min familie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hej Nanna
  Du har fuldstændig ret. Jeg er glad for at høre at andre også kan være ligeså familie glad, som jeg selv. Jeg kan godt forstå at du savner din familie. Jeg håber at du snart kan se dem, uanset hvor du bor i landet. Indtil videre håber jeg at jeg kan hjælpe med savnet, ved at dele lidt ud af min familie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Og så mange tak søde Gitte :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Og så mange tak søde Gitte :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mcclaunan

  Søskendekærlighed er bare det bedste altså. Man skal huske familien mens de er her. Nyd dine søskende og din kære familie.
  Jeg kommer selv til at savne min familie i Sverige og sidder helt tårevædet, fordi du skriver om din familie. Tak fordi du minder os andre om at familien er det vigesteste og man skal nyde dem.
  Og så ser du brand godt ud på billederne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Hej Nanna
   Du har fuldstændig ret. Jeg er glad for at høre at andre også kan være ligeså familie glad, som jeg selv. Jeg kan godt forstå at du savner din familie. Jeg håber at du snart kan se dem, uanset hvor du bor i landet. Indtil videre håber jeg at jeg kan hjælpe med savnet, ved at dele lidt ud af min familie :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Holm

  Så naturlig og smuk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Hansen

  Du har helt ret. Man skal værdsætte nuet og hinanden. Familiekærlighed er det bedste bånd og især hvis i søstre er tætte. Det er god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Smukke Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du er altid bare så smart. Pæne pige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du er altid bare så smart. Pæne pige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du er altid bare så smart. Pæne pige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak tak tak søde. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak tak tak søde. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty faves