Vacation: Bornholm

Look of the day: Simple black

blackie1

blackie2

blackie3

blackie5

blackie6
Look of the day: Kjole: Pieces, Briller: Ray Ban, Taske: H&M Sneakers: New Balance

Helt simpelt og klassisk outfit fra min side af. Jeg render altid rundt i noget sort – for det meste i nederdel eller en kjole. Det er bare så ganske rart at have sort på. Det sidder altid så fint og at det slanker er jo altid en bonus at tage med ;-)
Outfittet er fra en af de første dage på Bornholm, hvor vi var ude og se på noget af den skønne natur samt besøge det kære Gudhjem. Og så fik jeg det søde selskab med på billedet. Nemlig en lille hund. Men ikke en hvilken som helst hund. Det er jo nærmest familiens hund efterhånden. Så byd velkommen til lille Messi – det er nemlig hans debut på bloggen ;-) Venligst lånt af min søde storebror – ejeren :-)
Selv på de varmeste dage, så er det uudholdeligt at have flere lag tøj på, så jeg er ret så fan af at hoppe i noget helt simpelt og ganske sikkert. Nemlig den lille sorte ;-)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation: Bornholm