Look of the day: Everlasting green

Sundays

sundays

Billedet ovenfor er et typisk billede af mig. Når min kære søster som tager ca. 90 % af alle mine outfits billeder, så er der altid flest billeder af, hvor jeg enten har lukket øjne eller lige retter på tøjet. Typisk mig! ;-) Men det giver et lille smil på læben og en vis bekræftelse på at jeg bliver model typen, for jeg er simpelthen for klodset og alt for almindelig ;-) hehe
Men dette billede er faktisk aldrig blevet vist. Outfittet er helt tilbage fra vinterferien og jeg havde faktisk kun billeder af det ovennævnte – lukkede øjne, sur mund eller en arm der lige skulle rette håret eller tøjet til. Og jeg har en regel: Er billedet ikke pænt, så er det heller ikke pænt nok til bloggen. Altså hvis vi lige ser bort fra mine kiksede behind the scenes billeder ;-) Men det viser vel, at man ikke er perfekt og også kan have nogle sjove billeder iblandt de pæne billeder, som kun bliver vist på bloggen.

Jeg har været noget så frygtelig træt denne uge. Jeg har haft travlt med mange forskellige ting og har løbet stærkt, hvilket har gjort at planer med veninderne og familie har stået lidt på standby. Men forhåbentlig ser den næste uge lysere ud, så jeg skulle gerne være blogger venlig igen. Nu har jeg endelig fundet lidt overskud og vil smutte ud i køkkenet og bage dem her, så de er klar til en arbejdsdag i morgen :-)

God søndag aften folkens :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Everlasting green