Time for ice

Thirsty?

lemondrops2
En lækker og sød lemon drops
summerlimonade
Sødme og lidt girly ginger limonade
IMG_1038
Eller en late afternoon limonade

I har sikkert set dem før på bloggen. Men jeg synes lige at jeg ville dele limonade opskrifterne igen. Mest fordi jeg virkelig godt kunne drikke en selv, specielt afternoon limonaden. Til dels også fordi nogle af opskrifterne har været efterspurgt af jer søde læsere. Det har været så dejlig varmt de sidste par dage, så det ville jo være rart med lidt koldt af drikke. De er ret nemme at lave og kunne være perfekt til en varm sommeraften eller blot spice en søndagsbrunch op med en forfriskende drik. :-)
Nå jeg vil smutte igen. Jeg vender tilbage i morgen med flere billeder fra det “åh skønne borholm” ;-)

3 kommentarer

 • Anne Mette

  Jeg lavede ginger limonaden til en pige aften og den faldt i så godt jord. Vi miksede den dog med lidt rom, inden vi skulle i byen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg lavede ginger limonaden til en pige aften og den faldt i så godt jord. Vi miksede den dog med lidt rom, inden vi skulle i byen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg lavede ginger limonaden til en pige aften og den faldt i så godt jord. Vi miksede den dog med lidt rom, inden vi skulle i byen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for ice