Look of the day: Simple black

Time for ice

IS1

IS2

IS3

IS4

IS5

IS6

IS8

Af alle sommerens is (og ja der har været mange) så har jeg alligevel haft en favorit. Is, som er lavet helt uden tilsætningsstoffer, farve eller konserveringsmidler. Nemlig is, som smager af IS, har en cremet konsistens og helt igennem lækker og ren is. Bag min favorit is ligger det kærlige Svaneke is. Nu hvor jeg alligevel kører Bornholmer tema på bloggen i de her dage, så vil jeg klart slå et slag for Svaneke is. En rigtig hyggelig is café med farvestrålende og særdeles personlig stil, men samtidig rigtig rar atmosfære. Og nå ja! så er deres is ret lækre ;-) hehe
Faktisk SÅ lækre, at jeg var nødt til at smage en af deres milkshakes oven i hatten ;-) Det var en rar følelse at kunne se hvilke råvarer de brugte og ikke mindst blive inspireret af deres måde at lave is på. Der findes så mange varianter og der er virkelig tænk kreativt. Der findes f.eks is såsom is med krydderurter, havtorn, lakridsrod eller sød honning. Og så er den hjemmelavede smag gennemtrængende. Is er og bliver bare fantastisk!Jeg kan i hvert fald anbefale milkshakes med hvid chokolade og jordbær, som vist på billedet ;-)

Så jeg kan varmt anbefale stedet, hvis I skulle rejse til Bornholm, det skal absolut prøves! Og hvis I ikke er så heldige at skulle besøge skønne Bornholm i den nærmeste fremtid, så kan Svaneke is købes i de lidt større supermarkeder. Hmmm… Mon man skulle smutte i supermarkedet og købe is, nu? hehe
Anyway, så kan I læse mere om deres koncept ved at klikke lige HER. :-)

God aften til jer :-)

6 kommentarer

 • Inge

  Mums drinksene ser go’e ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Mums drinksene ser go’e ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Mums drinksene ser go’e ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya Jensen

  Deres is er himmelsk!!! jeg købte det i føtex, godt nok lidt dyre men det samgte godt!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya Jensen

  Deres is er himmelsk!!! jeg købte det i føtex, godt nok lidt dyre men det samgte godt!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya Jensen

  Deres is er himmelsk!!! jeg købte det i føtex, godt nok lidt dyre men det samgte godt!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Simple black