Look of the day: Grey something

Vacation: Bornholm

beach2

bornholm1

bornholm2

bornholm3

bornholm04
bornholm05

bornholm6

bornholm7

Hej søde læsere! :-)
Jeg sad lige og bladrede alle mine billeder fra Bornholm. Da vi er en ret stor familie, så er der mange der skal tages billeder af og på forskellige stedet – inklusiv mig selv, så det har taget noget tid at sortere alle billeder igennem. Hvilket fik mig til at tænke på at lave en Bornholmer guide – okay det er lidt federe end det lyder til at være ha ha ;-) Jeg var nemlig overrasket og ret imponeret over hvor hyggelig Bornholm egentlig kan være. Vi boede i sommerhus i Dueodde og har under 1 km ned til Dueoddestrand, hvilket nok er Danmarks bedste strand og jeg er ganske enig!! For jeg er ret bange for at bade på stranden pga krabber og ulækker tang. Men på Dueodde strand var ingen af delene, så jeg plaskede rundt med mine søskende og deres børn = Henriette 4 år, meeeen nu var det jo sommer og jeg har ikke badet i strandvand i mange år – så jeg gav den gas! ;-)

På vores tur rundt omkring Bornholm besøgte vi det populære Svaneke. Den lille by byder på smuk havn, bolsjer fra “Svaneke bolsjer” og smugkig til produktionen, lækre milkshakes og is fra “Svaneke is”, en masser lækkerier og ikke mindst en ret hyggelig stemning rundt om i byen. Der er er masser af små gader og hyggelige boder langs havnen. Jeg er fan og ikke bare fordi de havde masser af lækkerier :-)
Derudover var i det gamle Gudhjem og smagte på karameller fra Karamelleriet – dansk produktion af de skønneste og udsøgte karameller! Vi gik en dejlig lang tur langs havnen i Gudhjem og fik selvfølgelig is – det hører jo til ;-)

Vi tilbragte nogle dage på stranden, nogle dage i sommerhusene og ellers nød vi bare solskinnet og hinanden. Min familie og jeg har et helt specielt bånd og vi kan altid finde på et eller andet hyggeligt vi skal lave. Så alt i alt har det bare været en dejlig ferie, som afsluttede med et par dage i det københavnske :-)
Jeg vender tilbage med flere billeder fra ferien og muligvis en guide eller to, hvis det har interesse? ;-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Grey something