Look of the day: Shades of fall

A year ago

london1
besøgte jeg London i dette outfit...
halskæde12
viste perlekæde frem..
fall-sunset12
Talte om ny computer og viste dette outfit frem..
Burgundy-pearl_12
slentrede rundt i solskin og bare ben..
dots22
var i ført prikker og lyserøde sko..

Hver gang jeg kigger et år tilbage, så bliver jeg altid så overrasket. ET HELT ÅR er gået. Hvor blev tiden lige af? Jeg synes dagene og ugerne flyver afsted. Jeg kan slet ikke følge med længere. Men det er jo samtidigt rart, for så kan jeg kigge tilbage på minderne fra sidste år. Nemlig en dejlig sensommer som varede helt til oktober, en dejlig tur til London med en sød veninde og starten på et dejligt job, som jeg stadig er ret glad for. Bloggen har i den grad også forandret sig. Bloggen er blevet større og flere søde læsere er kommet til. Og det er jo herligt! Jeg kan jo ikke andet end at være glad – og det er jeg :-)

3 kommentarer

 • Maria Rask

  Jeg husker det første billede. Du er smuk på det billede. Det er utrolig det er så længe siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Jeg husker det første billede. Du er smuk på det billede. Det er utrolig det er så længe siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Jeg husker det første billede. Du er smuk på det billede. Det er utrolig det er så længe siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Shades of fall