Lately

Got a favorite?

lookoftheday

Pyh jeg er træt i dag. Det har været en lang weekend og igår var jeg på kursus hele dagen. Så jeg føler mig ret træt og glæder mig allerede til at hoppe i seng senere. Kender I det, når man nærmest kan gå i seng lige så snart man træder ind ad døren? Sådan er min dag i dag. Men desværre er der altid lige nogle ting der skal arbejdes på eller pligter der kalder i lejligheden. Så jeg må vel stille mig tilfreds med at gå tidligt i seng i aften ;-)

Nå nok om mit trætheds problemer. Jeg synes det er ret rart at kigge tilbage på billeder, specielt outfitbillederne. Bare det at kunne læse alle jeres søde kommentarer og se hvordan det påvirker mig, men ligeså meget andre læsere – det er altså rart og noget så fint! I er nu altså nogle søde læsere. Og da I kan lide mine outfitbilleder, så synes jeg lige at jeg ville opsummere på den front. Derfor har jeg peget de sidste 6 outfits ud jeg har haft på bloggen. Hvad synes I? Har I en favorit? :-)
Jeg tror min favorit må være den ternet kjole. Den er så super dejlig at hoppe rundt i – ja også snurre lidt rundt i den ;-) Den har den perfekte vidde og jeg elsker at den er oversized til mig.

Nu vil jeg lave lidt varmt at drikke, tænde lidt stearinlys og ellers arbejde videre. Kan I have en dejlig aften :-)

12 kommentarer

 • Diddie

  Helt klart det blåt sæt. Detpasser godt til årstiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diddie

  Helt klart det blåt sæt. Detpasser godt til årstiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diddie

  Helt klart det blåt sæt. Detpasser godt til årstiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde Diddie. Jeg er også selv ret forelsket i den ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  Smukke billeder af dig Henriette. Hvor er den flotte ternet kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  Smukke billeder af dig Henriette. Hvor er den flotte ternet kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  Smukke billeder af dig Henriette. Hvor er den flotte ternet kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde Marianne. Kjolen er købt hos Gina Tricot :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Diddie. Jeg er også selv ret forelsket i den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Diddie. Jeg er også selv ret forelsket i den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Marianne. Kjolen er købt hos Gina Tricot :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Marianne. Kjolen er købt hos Gina Tricot :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately