Sneak peak

Look of the day: Sunset before fall

sunset
sunset1
sunset2
Look of the day: Langærmet tee: Selected femme, Bukser: VM, Sneakers: Bianco, Taske, Asos, Briller: Rayban

Jeg beklager stilheden de sidste par dage. Men nu er jeg tilbage og klar til at bloggen igen. Jeg har jo så mange ting jeg gerne vil vise jer, så et kan af og til være svært at følge med.
Jeg håber I har fået taget hul på en skøn weekend og at I nyder den :-) Jeg derimod, kan slet ikke forstå at vi allerede har weekend igen. Ugerne og dagene går så stærkt for tiden. Måske det hører sammen med at efteråret snart er ovre os og at dagene virker kortere, når det pludselig tidligt bliver mørkt udenfor? Men efteråret kan bare komme – jeg føler mig ret klar. Selvom jeg nyder solen og dens varme, så bliver det rart med efterår, hvor man kan pakke sig ind i lag på lag og drikke varme drikke. Uh jeg glæder mig :-)

Nå, men det var jo slet ikke det jeg ville skrive om ;-) Outfittet ovenover er faktisk over en uge gamle. Jeg var på en aftentur med en sød veninde og hendes hund. Og det hele virkede bare så fint og lyserødt i solens skær. Så det var jo nærmest dumt, ikke at få taget outbilleder. Og jeg er faktisk ret stolt af det – altså ikke på den der sleske måde. Men jeg er stolt, fordi jeg har formået at hive et outfit ud af garderoben, som ikke tilhørte noget sort. Mig, ikke iklædt sort? Det må vist være et værdigt minde. Jeg elsker jo sort og jeg går næsten altid med en eller anden form for sort beklædning. Så det er bemærkelsesværdigt!

Nå jeg vil smutte igen. I ønskes en formidabel weekend!
Vi ses i morgen piger!

18 kommentarer

 • Maria Rask

  Hej Henriette
  Hvor er din seje tee fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Hej Henriette
  Hvor er din seje tee fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Smukke smukke Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Smukke smukke Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charotte Haynes

  Vi andre kan også have trænge til en pause af og til. Vi forstår dig Henriette. Og du skal vide at vi føler stadig med, selvom du ikke er herinde hver dag. Men nice comeback med det flotte outfit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charotte Haynes

  Vi andre kan også have trænge til en pause af og til. Vi forstår dig Henriette. Og du skal vide at vi føler stadig med, selvom du ikke er herinde hver dag. Men nice comeback med det flotte outfit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Hej Henriette
  Hvor er din seje tee fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Hej søde Maria
   Den er fra selected femme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Smukke smukke Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charotte Haynes

  Vi andre kan også have trænge til en pause af og til. Vi forstår dig Henriette. Og du skal vide at vi føler stadig med, selvom du ikke er herinde hver dag. Men nice comeback med det flotte outfit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Sådan nogle beskeder er bare så dejlige at modtage. Jeg smiler helt over din søde kommentar. I er så søde alle læsere. Hver og én <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hej søde Maria
  Den er fra selected femme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hej søde Maria
  Den er fra selected femme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Sådan nogle beskeder er bare så dejlige at modtage. Jeg smiler helt over din søde kommentar. I er så søde alle læsere. Hver og én <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Sådan nogle beskeder er bare så dejlige at modtage. Jeg smiler helt over din søde kommentar. I er så søde alle læsere. Hver og én <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak