A year ago

New in: Poster to plat

newposter2
newposter1
Gifted BOXdeLUX

Forleden dag kom den rare postmand med en ekstra pakke til mig. Og en ret fin en af slagsen. Nemlig den ovenviste plakat. BOXdeLUX har været så søde og sende mig plakaten, som vil passe perfekt inde i min stue. Den passer jo lige ind – midt i maden ;-) Jeg er jo ren dessertpige, så valget faldt selvfølgelig på dessertplakaten. Men der er et hav at vælge i mellem og endda til en pris der ligger i den lave ende af skalaen. Se flere plakater lige HER.
Og ikke nok med at de har en masse flotte plakater med smukke motiver og citater, så har de sørme også en masse fine sager til boligen. Jeg er i hvert fald fan! :-)

Kig ind i morgen, hvor jeg har en dejlig overraskelse til jer! :-)

(sponsoreret af BOXdeLUX)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago