Breakfast: Sundays oatmeal

oH DAWN!

Oh Dawn er en film lavet for at inspirere folk. At kunne være opfindsom og tro på sine ideer og muligheder. Selvom det virker helt uoverskueligt og motivationen daler ligeså stille – så er det vigtigt at holde fast i sine meninger og gejst! Selvom andre ikke kan se lyset i det du ønsker, så skal man stadig kæmpe for det man tror på.
For selv den værste ide – kan senere blive den bedste.

Jeg føler mig selv ret inspireret når jeg ser denne video. Og jeg synes sagtens at den kan relateres til blogverden. Ja faktisk en hel masse.
Blogs er efterhånden blevet et stort netværk, som har vokset sig endnu større, end da jeg selv begyndte.

Jeg begyndte selv at blogge, da jeg “kedet” mig. Jeg er en type, der godt kan lide at være kreativ, men samtidig finde noget unikt, som ingen andre laver eller har lavet. Ja ja tænker I “Der findes mange blogs ligesom min”, men alligevel ikke helt ens. For jeg kendte ingen blogger i min venindekreds eller generelt i den by jeg bor i. Så da jeg begyndte at blogge fik jeg kommentarer fra veninder, familie og endda kollegaer. Det var jo noget nyt. Noget spændende. Og så så man pludselig min version af dagene der passerer forbi os. Jeg har aldrig været den lukkede person, eller sågar været genert. Men jeg har faktisk heller aldrig været den der har postet på facebook flere gange om dagen. Så derfor ville jeg starte mit eget univers, hvor jeg kan få lov til at skrive hvad jeg har lyst til, dele ud af min hverdag og forhåbentlig inspirere andre til at gøre ligeså. Heldigvis har jeg kun fået positiv respons og med et par enkelte halv negative kommentarer. Såsom “Er det ikke lidt kikset?” og “Du blotter jo totalt for dit liv”. Men det er længe siden nu, og folk omkring har ligesom forstået at jeg kan lide at blogge og jeg har ikke tænkt mig at stoppe med det :-)

Bloggen voksede sig pludselig større og et par af mine veninder begyndte også at blogge. Og det var da egentlig ret hyggeligt at have noget “tilfælles” med nogle af dem. Men jeg tror at det kom bag på dem, hvor meget det egentlig kræver at holde en blog kørende. Udadtil kan det virke ganske let og overskueligt. Men det kræver meget tid og man skal hele tiden have tungen lige i munden. For hvad kan man blogge om, 7 dage i en uge? Og hvad kan læserene lide at læse? Jeg har ikke et svar på dette, desværre. Men et godt råd – at gøre bloggen til en del af din hverdag og klø på.
Jeg bruger ofte tid på at planlægge nogle af mine indlæg. Det hjælper til at disponere min tid, når jeg har et 37 timers job, veninder at se til og en familie der skal plejes. Og Nå ja! alle de andre projekter jeg ellers går og bruger min tid på :-) Men samtidig kan bloggen fylde lidt for meget af og til. Næsten hver gang jeg skal afsted til en fest eller blot ud og gå en tur – så skal der altid lige skydes et par billeder. Eller når jeg har lavet mad, så stopper jeg lige alt og alle, for der skal lige tages billeder, inden vi spiser videre. Mon det er derfor folk ryster på hovedet af mig nogle gange? ;-)
Men jeg klager bestemt ikke. Bloggen er en del af mig og jeg er en del af bloggen. Og med jeres søde kommentarer hver dag. Så kan jeg kun glæde mig over at jeg har min blog. Så tak fordi I stadig læser med – det betyder alt for mig! :-)

zebra -photo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast: Sundays oatmeal