Lately

Smoothie: Mango & Raspberry

smoothieredsmoothie
smoothiered1
smoothiered3

Først og fremmest TAK for jeres søde kommentarer i weekenden. Jeg havde dette på i fredags og I har simpelthen rost mig til skyerne og det er altså noget der varmer. I er altså nogle skønne læsere og jeg smiler hver gang I skriver til mig – det er nok den største og bedste bekræftelse man kan ønske sig :-)
Hvis I følger med på Instagram, så har I sikkert allerede set denne smoothie snack før. Denne smoothie er nemlig perfekt til morgenmad eller en eftermiddagssnack, især hvis man lige trænger til et koldt pust og energi. Jeg er i hvert fald fan! Og så tager den jo højst 5 minutter at lave. Perfekt, ikke?

Du skal bruge:
Mango (jeg har brugt frosne)
Hindbær (jeg har brugt frosne)
Ca. 1 spsk honning
Æblejuice
Skyr
1 spsk olie (røres i tilsidst)

Put alle tingene i (undtagen olien, naturligvis) blenderen og blend det til en cremet konsistens. Du kan evt. tilsætte mere skyr eller juice, alt efter hvor hård din blender er. Og voilá en lækker eftermiddags snack.

Jeg er lige kommet hjem fra en lang dag på kursus og er helt træt. Så det bliver vist et langt bad og på hovedet i seng. God aften til jer :-)

bloglovin3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately