Repost: Have a drink or two

Got a favorite?

favorite1

Endelig har jeg en fri aften i lang tid og hvor er det herligt! Den er selvfølgelig blevet brugt på en løbetur og lidt god mad. Selvom jeg af og til kan være en travl dame, så holder jeg meget af, når jeg har tiden til at hygge mig. Det er nu ganske rart.
Og til noget andet rart, er jer søde læsere! I er så rare at skrive søde kommentarer til mine look of the day billeder og det er endnu en af de ting jeg holder allermest af. I aner ikke hvilken bekræftelse og et kæmpe smil I giver mig, når jeg læser jeres kommentarer. Derfor har jeg samlet mine 6 seneste outfits. Det er tydeligt at mærke og se at efteråret har vist sig at titte frem. Har I en favorit? :-)

12 kommentarer

 • Nanna Mcnuur

  Super fed blog!!!
  Det pæneste outfit er nr. 2 – elsker den nederdel der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mcnuur

  Super fed blog!!!
  Det pæneste outfit er nr. 2 – elsker den nederdel der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Du er smuk på alle billederne. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Du er smuk på alle billederne. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have. Nederdelen er også blevet en yndlings her ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have. Nederdelen er også blevet en yndlings her ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ih tak søde Didde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ih tak søde Didde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mcnuur

  Super fed blog!!!
  Det pæneste outfit er nr. 2 – elsker den nederdel der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have. Nederdelen er også blevet en yndlings her ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Du er smuk på alle billederne. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: Have a drink or two