Lately

Inspiration

esprit

Godmorgen piger!

Vi tager lige endnu et morgen indlæg herfra! Det er jo egentlig ret hyggeligt at sidde midt i morgenmaden og så lige kan blogge for jer i mens. Man er jo nødt til at planlægge sin morgen/dag korrekt, så det hele går op i en højere enhed. Faktisk har jeg ofte blogget imens jeg har lavet andre ting imens, såsom haft denne sorte maske på imens jeg har blogget. Smart ikke? ;-)

Selvom jeg snart har boet i min lejlighed i et år, så kan jeg stadig synes jeg mangler ny inspiration. Ganske vidst er jeg super glad for min lejlighed og jeg føler mig hjemme, hvilket er vigtigst for mig. Men efter at have dekoreret mit ekstra værelse med nye interiør – så kan jeg stadig blive inspireret til både stuen og soveværelset. Jeg elsker at kigge i boligmagasiner eller finde inspiration på nettet. Jeg kan nemlig godt lide den nye moderne stil mixed med lidt ældre og retro ting. Derfor er de fleste møbler af mine i træ. Jeg synes det skaber lidt hygge og så er klinger det bare godt med mine øvrige ting. Så man kan vel kalde min bolig stil for gammelt/nyt stilen. Og så har jeg tilsat lidt dusede farver i grå, kobber, beige og en sart lilla. Det giver lige et friskt pust til en ellers gammel lejlighed. Selvom jeg er glad for mit lille hjem, så ville jeg nu gerne kunne lave nogle ting om. Men da jeg bor til leje, så er det vist en svær sag at komme igennem. Hele lejligheden er belagt med kork gulv og selvom det skulle være meget fint og moderne, så er jeg endnu ikke hoppet på kork vognen. Det klæder ikke mine møbler eller lejligheden på nogen som helst måde. Så jeg ville dog helst være foruden ;-)

  Alle billederne er fra Esprit og du kan købe varerne og flere til, ved at klikke lige HER.

God dag! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately