Inspiration

Look of the day: All in black

blackie
black
blackies

Look of the day: Coatigan: MbyM, Kjole: Minimum, Støvler: Bianco, Halskæder: JeWels CPH, Solbriller: Rayban

Et helt sort outfit – er faktisk meget lige mig. Jeg elsker sort og jeg elsker at klæde mig i sort. Sort er bare nemt og passer til alt. Over halvdelen af min garderobe er faktisk i farven sort. Men som jeg alligevel har lidt farve på både HER, HER og HER så har jeg altid en trang til at hoppe i sort outfit. Specielt når jeg har fri, så hopper jeg næsten altid i et helt sort sæt. Og dette skete for mig i lørdags, hvor jeg havde dette outfit på. Jeg fik besøg af min søster og lille niece til en hyggelig gåtur og frokost. Så selvom solen skinnede højt – så var Miss goth lige klædt i sort, ups! Men det var meget behageligt skulle jeg hilse og sige ;-)

Jeg er faktisk på vej ud af døren, da jeg skal til frisøren og lige have klippet spidserne. Senere skal jeg i biffen og se Fasandræberne, det er vist ved at være sidste udkald, hvis jeg skal nå at se den i biffen. Men jeg er spændt!

Hav en fin aften!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration