Sneak peak

Look of the day: Autumn in yellow

autumn.
autumny

autumnyello

autumnyellow

autumnyellow1
autumns
Look of the day: Læderjakke: Bruuns Bazaar, Bluse: H&M, Nederdel: Inwear, Pumps: Vintage, Clutch: Octupus, Solbriller: Rayban</strong>

Godmorgen til de morgenfriske!

Der er noget hyggeligt over at stå tidligt op, spise en god morgenmad og så lige have tid til at blogge inden arbejde. Sådan en morgen har jeg nemlig i dag. Jeg elsker at have god tid om morgenen og jeg står gerne tidligere op, for at opnå dette. Desuden bruger jeg en halv time på at spise morgenmad om morgenen – jeg kan bare godt lide at have god tid til at spise og nyde min morgenmad. Og nå ja, at lave en god og solid morgenmad. At morgenmaden så lige bliver kombineret med blog skrivning, det har vel aldrig skadet nogen? ;-)

Outfittet er fra i søndags, hvor jeg var til fødselsdag hos min søde nevø, som blev 9 år. Dette gav selvfølgelig lige en mulighed, til at lokke min søster med på tur og få taget billeder. Faktisk synes jeg selv, at jeg passede meget godt ind i omgivelserne. Det var en rigtig efterårsdag med lidt blæst, lidt regn og gule/grønne farver på træerne. Virkeligt fint, hvis I spørger mig. :-)
Jeg vil smutte på arbejde.

Må I få den fineste dag!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak