Lately

Nails: Junon grey

IMG_6852IMG_6856

Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg at det var passende at finde en neglelak, som matchede den ellers så grå årstid. Derfor er jeg helt vild med Junonfra Dior. Generelt er jeg ret glad for Diors lakker, specielt fordi lakkens børste er lidt større end de normale børste. Neglelakken ligger så fint og det tager netop ingen tid, at kunne ligge neglelakken. Desuden synes jeg at der er en god holdbarhed på lakkerne. Selvfølgelig alt efter hvor meget man bruger sine hænder til hver dag. Nu sidder jeg jo selv på kontor, hvor jeg bruger mine hænder på tastetureret. Derfor bliver mine negle ret hurtig slidte. Men jeg vil mene at lakken holde op til 4 dage uden ridser. For at bevare lakkens holdbarhed kan jeg anbefale at du efter at have lagt 2 lag med Junon, at lade den tørre i gennem og derefter skylle hænderne/neglene under iskoldt vand. Dette hærder netop neglene og gøre dem mere stærke i lakken. Men husk, kun iskoldt vand. Varmt vand vil kun forværre kvaliteten. Bare et godt tip ;-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately