Books: Der bor Hollywoodstjerner på vejen

Christmas dresses

christmasdresses

1. Louche kjole, 2. Mint&Berry 3. Vero Moda 4. ONLY 5. Closet 6. New Look 7. Mint&Berry

Julefrokosttiden har været over os i et stykke tid. Men for mig hører den helt rigtige julefrokosttid til i decembermåned. Det er jo julemåden, så det er vel her man rigtig skal nyde julen, ikke? Selvom jeg godt ved at hvert år har men flere julefrokoster/fester at tage til, så det kniber lidt med tiden i decembermåned. Så nu tager vi lige julefrokostendelen her – nemlig kjolerne!
Jeg elsker at gå i kjole og hører ikke rigtig til buks-bluse kombinatonen, medmindre det er en nødsituation! Og til julefrokosterne er det ingen undtagelse! Jeg har fundet 7 af mine favoritter og som jeg ville elske at have på til den næste julefrokost. De kan såvel også bruges som inspiration til weekendens julefrokost, om man vil. Personligt elsker jeg den lille sorte kjole, som kan bruges til firmafrokosten, familiefrokosten eller julefrokosten med veninderne i byen. Så kan man selv mix og matche og tilsætte ekstra accessories alt efter hvilken julefrokost man skal til.
Har I en favorit?

Om lidt smutter jeg på arbejde og i aften skal jeg ud og spise med min søster og derefter en tur i biffen. En fin aften i vente..

God dag til jer! :-)

follow with facebook

6 kommentarer

 • Lise

  Fedt tema! Nr. 4 er klart min favorit..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fedt tema! Nr. 4 er klart min favorit..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fedt tema! Nr. 4 er klart min favorit..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak søde Lise – nr. 4 er jeg nu også selv ret vild med ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde Lise – nr. 4 er jeg nu også selv ret vild med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde Lise – nr. 4 er jeg nu også selv ret vild med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Books: Der bor Hollywoodstjerner på vejen