Look of the day: Down the street

Cool cold coats

cool coats
1. Soaked in Luxury 2. Only 3. Gestuz 4. Minimum 5. LADYBIRD 6. Oasis 7. VILA 8. Selected femme 9. Kiomi

Jeg er vild med frakker! Specielt de efterårs og vintersæsonens frakker.. Jeg synes det er blevet noget så koldt uden, specielt efter jeg er kommet hjem fra Shanghai, så har jeg nærmest pakket mig ind lag på lag og med hue og vanter. Jeg minder utrolig meget om en der skal gå en vinter snestorm i møde! ha ha…
Men apropos kulde og at pakke sig ind, så har jeg fundet 9 pæne og nydelige frakker som jeg ville elske at kunne bære vinteren over. For mig er det meget vigtigt at frakken både er pæn at se på, men også den praktiske del, at kunne holde mig varm. Nu cykler jeg næsten hver dag på arbejde, så det betyder en del, at frakken fungerer i praksis.
Normalt holder jeg mig til sorte jakker og frakker. Hvis I så min garderobe af overtøj – så ville I sikkert grine, da 90 % af delen er sort overtøj – det er jo så praktisk og passer til alt! Så derfor ville en smule farve måske pynte lidt på mig og min garderobe og faktisk lysne lidt i mit ellers sorte look ;-)

Jeg er specielt blevet ret vild med nr. 3. og nr. 4 – og nr. 9 er jeg sikker på at der også er plads til i indkøbskurven. ;-)

Hvis I ligesom jeg, også har fået lidt vinterkulder, så er denne søndag udnævnt til shopping søndag, i hvert fald for mit vedkommende ;-)

God søndag fineste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Down the street