Snack: Everyday scones

Instagram lately

instagram

Pyh det er da egentlig længe siden at jeg har lagt billeder op fra min Instagram, hva? Så jeg tænkte at det lige var på tide med en opdateret version her på bloggen. Instagram er jo små glimt fra min hver dag, hvor jeg dagligt ligger billeder op. Billederne ovenover er fra den seneste tid, hvor jeg både har besøgt Shanghai og Sanya og ikke mindst tippet jer om en af mine favorit morgenmads retter. Se flere billeder på min instagram @bloggeronheels

Jeg har julehygget med familien hele dagen, bestående af en tur i skoven efterfulgt af en hyggelig julefrokost! Faktisk har hele weekenden stået på julehygge af julegave indkøb, julebagning og ikke mindst julehyggen i dag. Og selvfølgelig pyntning af lejligheden. Perfekt weekend efter min smag!
Jeg vil hoppe i seng.

God aften! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snack: Everyday scones