Look of the day: Snowy winter

A walk in the park

winterwonderland6winterwonderland3
winterwonderland4
winterwonderland
winterwonderland2

Lidt stemningsbilleder fra dagen i går. Jeg var taget til Herning for at fejre min nevøs 1 års fødselsdag. Inden selve fødselsdagsfest valgte min søster og jeg at gå en lille tur i parken nær ved. Det var helt fantastisk! Jeg er ret stor fan af sne og dens yndighed. Og det blev virkelig værdsat i går. Der var sne alle vegne, frost på grenene omkring os og ikke mindst snefrossen søer. Og så skinnede solen ret så fint over landskabet. Det var noget så hyggeligt, at jeg lige måtte hapse et par billeder af det.
Dog har sneen nærmest forladt os igen her i Vestjylland – jeg ville dog ønske at den ville komme tilbage.. Altså bare lige indtil juleferien er slut ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Snowy winter