Hair: Boho braided headband

A year ago

advent ayear
lavede jeg adventsdekorationer…

2.advent ayear
lavede de her små crispy julesnacks

grey-of-the-day.year
look
havde både en ternet skjorte på og var klædt i gråt

jule year ago
lavede denne nemme og traditionelle opskrift

chocolatef year ago
og bagte fødselsdagsfudge

kamera-kiks year
viste årets kamera-kikser – hurra for lukkede øjne! ;-)

new-boots
viste nye vinterstøvler frem på bloggen…

happy-newyear a year
og ønskede alle et godt nytår…

Så er der billeder fra sidste år i december. Det er sjovt, når man kigger tilbage på billederne, så havde jeg åbenbart en ide om at alle billeder skulle være vildt redigeret og farvet i en masse gule og lilla farver! Heldigvis er jeg gået i en hel anden retning nu ;-) Selvom man kan grine over de gamle billeder og nogle af dem måske er lidt for pinlige at ligge ud – så er billederne alligevel en del af bloggen og de har jo været smarte engang – håber jeg! ;-) Det viser jo bare at bloggen udvikler sig og hele tiden fornyer sig med nye billeder og andre teknikker til at tage billederne på. Så jeg kigger tilbage på billeder der har været en del af mig engang – ja faktisk et helt år! Men jeg husker december som en god måned. Jeg var næsten lige flyttet ind i min lejlighed og havde flyttekasser til at stå helt til marts måned! Jeg fik bagt en masse sødt og besøgt familie og veninder. Og julehygget med nogle søde kollegaer. Og nå ja givet mig selv og jer et smørret grin over mine knap så charmerende kikser billeder.. Måske man skulle lave sådan en omgang igen? ;-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair: Boho braided headband