Looks of the year #1

Happy new year!!

happy

2014 blev et år med nye oplevelser og rejser for både mig og bloggen. Jeg fik besøgt rare Borholm og de fine gader i Shanghai. Begge rejser ville jeg ikke have været foruden og har kun givet mig blod på tanden til at planlægge flere rejser i 2015, bla. en tur til Bruxelles.
På motionsfronten fik jeg, trods skader på knæ og ankel, løbet mit allerførste halvmarathon – jeg er ret godt tilfreds. Jeg planlægger allerede det næste løb i det nye år, forhåbentlig uden skaderne ;-)
2014 blev også året hvor jeg er blevet moster for 2 skønne babyer – Oliver og Alberte, en følelse der er ubeskrivelig!

Nytårsaften er forskellige for os alle.. Nogle arrangerer kæmpe fester, andre sidder hjemme og nyder den i ro og mag og nogen hygger med sine allernærmeste og fejrer nytåret. Men alligevel er alle festerne ens. For selvom man hvert år siger til sig selv, at man ingen forventninger har til nytårsbraget. Så har man alligevel sat nogle forventninger for aftenen.
Jeg hopper nok på den sidste fest, da jeg skal fejrer nytårsaftenen hos mine forældre og med nogle af mine søskende. Og det passer ret godt til mig. For vi spiser en lækker middag, spiller spil og ikke mindst griner i massevis. Og så skal vi selvfølgelig altid gå en tur i nytårsbraget kl. 00 :-)

Jeg vil gerne benytte årets sidste dag til at takke jer allesammen for jeres fortsatte støtte og opbakning. I er de bedste læsere, jeg kunne ønske mig og I spiller i dén grad en rolle i, at jeg blogger på snart 2. år på bloggeronheels.dk. Tak for at I gør det til en fornøjelse at dele bidder af min verden.

Hvad enten du skal springe ud i nytåret, få et fortryllende nytårskys eller dele knus ud til alle, så håber jeg at I får en dejlig nytårsaften og et endnu dejligere 2015!

nytår IMG_7712 autumny snowy Purple oatmeal pancakes1
leo4
juli2013

12 kommentarer

 • Ida Hansen

  Et godt nytår til dig skal det lyde :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Et godt nytår til dig skal det lyde :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Smukke Henriette
  Tak for et godt blog år. Det har været sjovt at følge dig i 2014 og jeg hænger stadig ved i 2015
  Godt nytår

  Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Smukke Henriette
  Tak for et godt blog år. Det har været sjovt at følge dig i 2014 og jeg hænger stadig ved i 2015
  Godt nytår

  Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Godt nytår Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Godt nytår Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Tak for god blogging. Godt nytår herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Tak for god blogging. Godt nytår herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Et godt nytår til dig skal det lyde :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Smukke Henriette
  Tak for et godt blog år. Det har været sjovt at følge dig i 2014 og jeg hænger stadig ved i 2015
  Godt nytår

  Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Godt nytår Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Tak for god blogging. Godt nytår herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks of the year #1