Instagram lately

Lately

lately olliogalli
Babyboom på bloggen – dog er de her 2 kun til låns ;-) Oliver og Alberte..

julepynt
Der er selvfølgelig også pyntet op hjemme hos mig – se mit julepynt på bloggen i morgen..

IMG_2258
Savnet af friske udsprunget blomster…

drinks
Forkælelse og i biffen med en sød søster..

skoven
1. advents tur i skoven med min rare familie…

Så er vi for alvor kommet til december måned. En måned jeg holder meget af og som jeg glæder mig til hvert år! Jeg er nemlig et vaskeægte julehumørs bombe! Jeg elsker julen og jeg elsker alt hvad den egentlig bringer med sig. Julehyggen, pyntning, gaveindkøb, gaveindpakning, julemad og min favorit – juleslikket! Denne måned er bare helt speciel for mig. Og i år er ingen undtagelse. Allerede i går blev der taget hul på julehyggen, da det jo var 1. advent, og som traditionen lyder, så plejer min familie og jeg at tage i skoven. En rigtig skovtur med 2 små babyer i år. Tænk – at kunne tage i skoven og blive pakket ind i dyner og tæpper og bare blive travet rundt med og samtidig kan man nyde skovens fine natur og give et smil til resten af familien. Hvem der bare var en baby igen. :-)
Udover en dejlig søndag på bedste vis, så har jeg haft en dejlig uge! Den er blevet brugt flittigt på afslapning, hvilket har været tiltrængt, men også vigtigt for mig. For af og til render jeg til forskellige ting og planlægger mere end jeg rent faktisk har tid til. Så nu har jeg lært, på den hårde måde, at kunne slappe af og lige dysse lidt ned med mine projekter. Dette kommer naturligvis ikke til at gå udover bloggen.;-) Men hvis du, ligesom jeg selv, har en tendens til at planlægge for meget eller måske løber lige en anelse for stærkt ind imellem, så husk at stoppe op og lær at slappe af! Du vil kunne mærke en stor forskel.

Ugen bød også på en tur i biffen, hvor der var premiere på den nye danske filmAll inclusive, som jeg glæder mig til at fortælle jer om. Jeg var i hvert fald overrasket over udfaldet! Sidst på ugen blev der købt de første julegaver, hvilket betyder at jeg allerede snart er færdig! Yay ingen julestress i år. Jeg plejer dog at være godt med i gaveræset, men ikke så tidligt! ;-) Har I mon fået købt julegaver endnu? Og hvordan har jeres uge været? :-)

18 kommentarer

 • Annemarie

  Ej hvor er de lånte børn dog søde. Ja hvem der bare var baby igen. Livet var en anelse nemmere dengang. ;)
  Min uge har også været god. Måske mindre stressende end din, men i ro og mag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie

  Ej hvor er de lånte børn dog søde. Ja hvem der bare var baby igen. Livet var en anelse nemmere dengang. ;)
  Min uge har også været god. Måske mindre stressende end din, men i ro og mag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Herlig weekend du har haft dig der. Jul er også den bedste tid på året :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Herlig weekend du har haft dig der. Jul er også den bedste tid på året :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie

  Ej hvor er de lånte børn dog søde. Ja hvem der bare var baby igen. Livet var en anelse nemmere dengang. ;)
  Min uge har også været god. Måske mindre stressende end din, men i ro og mag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Det er også dejligt at kunne stresse af og nyde roen. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Stighede

  Smukke unger :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Stighede

  Smukke unger :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Herlig weekend du har haft dig der. Jul er også den bedste tid på året :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Stighede

  Smukke unger :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er også dejligt at kunne stresse af og nyde roen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er også dejligt at kunne stresse af og nyde roen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er nemlig den bedste tid! Er helt enig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er nemlig den bedste tid! Er helt enig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  De er nemlig så søde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  De er nemlig så søde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately