10 facts about me

Lately

lately adventslys2
har pyntet min lejlighed med små nysselige juleting

christmas nails
var gået all ind på Slikstokke neglelak til weekendens julefrokost.. (guiden kommer senere på ugen)

advent
har taget hul 2. advent. Man bliver aldrig for gammel til at modtage adventsgaver i en alder af 26, vel? ;-)

bohemian triple braid
har forberedt en ny “hårvideo” til jer, som kommer senere på ugen..

Det har i bund og grund været en skøn uge. Jeg har haft nogle dejlige planer hele ugen og ikke mindst en dejlig weekend, som blev sluttet af med julefrokost med nogle gamle tøser og så efterfølgende knap så sjove tømmermænd. Men det hører vel også med til julen?
Udover at jeg har haft meget at se til – så var I mange (tak for påmindelsen – I er nu altså søde) der bemærkede at bloggen desværre har været nede de sidste mange dage!! Og ih hvor det ærger mig. For ikke nok med at bloggen pludselig ikke kunne findes på nettet – så kunne jeg heller ikke selv logge ind på siden. Så jeg kunne egentlig bare gå og vente på at bloggen kom op at køre igen. Så jeg føler helt bagud med alle de indlæg jeg ville have vist jer og tips og tricks til julefrokosterne derude. Men nej – sådan blev det ikke.. Så er det heldigt at bloggen er oppe at køre igen og jeg har en masse i gemmerne, men også meget nyt at vise jer i den kommende tid. :-) Uh, hvor jeg glæder mig! For hold nu op hvor har bloggen været savnet, og I skønne læsere har været savnet! Jeg har manglet jeres søde kommentarer – dog mangler jeg vist at svare tilbage til nogen af, hvilket bliver gjort hurtigst muligt!

Nu vil jeg smutte hjem til mine forældre og spise.. Kan I have en dejlig mandag aften!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about me