Smoothie: Raw green smoothie

Look of the day: Snowy winter

snowywinter
snowy
snowy2
Look of the day: Frakke: Købt i Shanghai, Bluse: H&M, Nederdel: Nelly, Støvler: Sixmix, Solbriller: Rayban, Tørklæde: Minimum

Det er en rar søndag! Faktisk en helt dejlig og rar søndag. Jeg stod op og løb mig en lille løbetur – det er jo det perfekte løbevejr! Efterfølgende en gåtur i en smuk park – helt idyllisk med det pæne sne spredt ud over plænerne og søerne der er krystaliseret. Jeg er ret vild med den sne der har lagt sig. Forhåbentlig kan den blive lidt endnu :-) Jeg er lige kommet hjem fra fødselsdag i familien. Min lille nevø fyldte 1 år, en mægtig hyggelig fødselsdag!

Billederne ovenfor er faktisk fra 1. juledag, hvor jeg var med min mor ude og besøge mine bedsteforældres gravsted, det er endnu en af traditionerne i juletiden. Men på vej hjem fandt vi lige et lille sted at kunne snuppe et par billeder. Solbrillerne er nok mere for synets skyld. Jeg var stadig lidt småsyg på dette tidspunkt, så jeg ville helst skåne jer for synet.. Haha… ;-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie: Raw green smoothie