Hair: Bohemian Updo

Looks of the year #1

looks01looks1looks3looks4looks5

Den første del af alle outfits i år 2014.. Denne del er fra starten på året, hvor jeg pakkede mig ind i strik og store trøjer. Faktisk mindes jeg at det var hulens koldt – that’s why!
Som på alle mine andre outfitsbilleder, så var nederdele et hit, og er det skam stadig. Der er bare noget ganske fint og elegant over nederdele og strømpebukser! I hvert fald hvis du spørger mig :-) 2. del må I vist lige vente lidt med, indtil vi kommer ind i det nye år. Hvorfor er det lige at jeg altid er bagud med indlæg, når vi når til årsskiftet? Jeg synes altid at der er så mange indlæg der skal skrives i juleferien og alligevel når jeg ikke det hele. Vi prøver bare igen næste år ;-)

Jeg har tilbragt hele dagen med min søster. Vi var været ude og bytte julegaver og smugkigget på januarudsalget. Okay smugkigget er vist et fattigt ord. Men det er altså ret svært, bare at kigge! (!!)
I aften skal bruges på lidt selvforkælelse og pakning til i morgen. Jeg tager nemlig hjem til mine forældre og holder nytårsfest sammen med resten af familien.
Rigtig god aften til jer :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair: Bohemian Updo