Lately

Nails: Red and grey

REDANDGREY negle

Hej Piger!

Først og fremmest beklager jeg for de tekniske problemer på bloggen. Jeg er IKKE skiftet til looklab.com – jeg blogger stadig hos det kære Bloggersdelight og det fortsætter jeg stadig med. Det giver dog nogle problemer med bloggen og dens udseende. Men forhåbentlig er bloggen tilbage til det velkendte og ligner mere sig selv igen. :-)

Jeg kigger lige ind til jer i aften, for at vise jer en nem måde at lægge neglelak på, specielt til alle julens fester. Jeg har valgt at bruge 2 farver til dette indlæg – men farverne er meget individuelt – så find de to farver I bedst kan lide eller som passer til jeres outfit.
Neglelooket er super nemt, dog vil jeg anbefale at bruge tape til dette look. Brug den første farve på neglen. Lakken skal påføres på hele neglen – dette er selvfølgelig et plus, hvis den nederste neglelak er en lys neglelak. Lad det tørre. Derefter påfører du den anden farve – her er det så en god ide at bruge tape til at få et lidt finere snit. Jeg prøvede at gøre det uden tape, hvilket har resulteret i lidt uskarpe linier.
Påfør derefter en god overlak til at holde på farverne og hærde kvaliteten.

Neglelakken skal være helt tør – det kan dog være svært for utålmodige mennesker (som mig!). Så imens neglelakken tørrer, så sidder jeg faktisk ved computeren og enten laver blogindlæg eller læser andre blogs. Faktisk er 60 % af arbejdstiden på bloggen, imens jeg lader min neglelak tørre. Så forsvinder min tålmodighed også og samtidig får jeg udnyttet tiden :-) Derudover kan jeg anbefale at læse et blad eller se resten af en god film. Selvfølgelig alt efter hvad dine negle kan holde til. Men det er vel lidt sjovere end bare sidde og vente på at lakken tørrer ;-)

Bare et godt tip ;-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately