Repost: Mars krispies

Den perfekte opskrift på lidt juleslik – især hvis du i sidste øjeblik kommer i tanke om at du mangler lidt juleknas eller konfektlignende slik. De her små Mars bomber kræver nemlig ikke den helt store kokkekunst eller mange ingredienser. Faktisk består opskriften kun af 5 ingredienser, som du hurtig kan finde i alle supermarkeder. Og så er de til og med super nemme at lave. Faktisk er dette et repost fra Christmas krispies sidste år – dog med en anelse variation i år :-)
Det skal du bruge:
Ca. 20-25 stk.
90 g smør
4 marsbar
50 g Rice Krispies
Smeltechokolade – vælg gerne en god slags.
Frysetørret hindbær til pynt
Smelt smør og Mars-bar ved svag varme – når det er blevet til en jævn masse, tager du det af varmen og vender Rice Krispies i massen. Put bagepapir i en form og hæld hele massen deri. Det er vigtigt at massen bliver ligeligt fordelt, for et pænere resultat. Stil formen i køleskabet indtil massen har sat sig. I mellemtiden smelt chokoladen over et vandbad eller i en chokoladesmelter. Påfør med et paletkniv chokoladen over massen og fin fordel den. Drys med frysetørret hindbær ovenpå og vent til chokoladen er hærdet. Derefter skær dem ud i den form du bedst kan lide. Det kan være små firkanter, trekanter eller brug en udstikker til mere personlige kager. Opbevar Mars konfekten i køleskabet i højst 4-5 dage.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu