fridays...

Smoothie: Cinnamon christmas smoothie

christmas smoothie

Godmorgen fineste!

Uh jeg er altså ret stor fan af det der weekend, specielt søndag! Jeg har været til julefrokost hele weekenden og har faktisk glædet mig til at skulle holde helt fri i dag. Selvfølgelig er jeg også stor fan af julefrokost og alt hvad der hører med, men faktisk er jeg også fan af søndage. Jeg elsker mine søndage, specielt de søndage, hvor dagene ikke er booket med flere planer. Lige præcis sådan en søndag har jeg i dag. Og dagen startede allerede i julestilen med en julesmoothie – som kun af få ingredienser, allerede er blevet en af mine yndlingsdrikke! Opskriften findes længere nede på siden :-)

Jeg vil hoppe i køkkenet og lave de her krispies og bagefter bliver det vist nødvendigt med en løbetur i det alt for skønne vintervejr!

Kan I have en dejlig søndag <3

christmassmootie1

Du skal bruge:

1 håndfuld jordbær (frosne eller friske)
1 håndfuld hindbær (helst frosne på denne tid af året)
2 dl frosne jordbær
1 banan
1 dl mælk (gerne mandelmælk)
½-1 tsk kanel
Tilsæt evt: 1 spsk olie
1 tsk tørret hindbær til pynt
Smag til med vanilliesukker

For at få et mere mættende måltid – tilsæt 1 spsk proteinpulver (vanilliesmag eller jordbærsmag kan anbefales)

Put alle ingredienserne i blenderen og blend til det har en lækker og cremet konsistens. Smag til med vanillesukker, alt efter hvor sød man kan lide sin smoothie. Velbekomme!

christmas smoothie2

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fridays...