Lately

Et fashion fund

fashion fund

Denne taske er blevet en af mine yndlings items. Jeg har længe ledt efter en “gammeldags” taske, som både er rummelig og praktisk. De sidste par år har jeg gået og sukket over Erbs flotte taske, men eftersom alle omkring mig begyndte at købe den, så gik det unikke og specielle ligesom lidt af det. Så jeg droppede egentlig ideen om at finde en lignende taske. Indtil. Jeg fandt ud af at tasken eksisterede i familien. Faktisk er tasken et arvestykke i familien og den er nu blevet min!
Jeg elsker at finde ældre og gamle ting som har en historie eller bare blevet moderne igen. Tænk, at moden nu, var den samme da vores forældre var unge. (Okay mine forældre var det ;-) ) Men tanken om at kunne genfinde glæde ved gamle ting, den er helt speciel. Altså jeg er ikke den der mærkelige-kræmmer-type-som-slæber-alt-med-hjem. Men lidt gamle ting har jeg da pyntet min lejlighed med ;-)
Tasken er bare endnu en af de ting jeg er faldet for. Den er lavet af ægte læderskind og kan medføre længere holdbarhed og mere slidstærk. Jeg elsker at den er lidt gammel og plettet, ja faktisk at den ser lidt brugt ud, det look er jeg helt vild med! Det gør den jo bare mere unik. Og at kunne få æren af at bære et arvestykke er jo bare fantastisk i sig selv!
Har I nogle arvestykker I er vilde med? Og hvad synes I om at genbruge ting? :-)

fashionbag

15 kommentarer

 • Oline

  Hvorfor arver jeg ikke sådan en pæn ting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Hvorfor arver jeg ikke sådan en pæn ting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Tasken er jo lige dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Tasken er jo lige dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Hvorfor arver jeg ikke sådan en pæn ting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Hi hi hvor er du sød! Det er dog også mit første arvestykke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Tasken er jo lige dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak søde Maria – den er nemlig lige mig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hi hi hvor er du sød! Det er dog også mit første arvestykke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hi hi hvor er du sød! Det er dog også mit første arvestykke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde Maria – den er nemlig lige mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde Maria – den er nemlig lige mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  En flot taske fra en fantastisk og savnet person (skal du også til banko?)… Jeg arvede en ring fra hende, og den betyder så meget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  En flot taske fra en fantastisk og savnet person (skal du også til banko?)… Jeg arvede en ring fra hende, og den betyder så meget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  En flot taske fra en fantastisk og savnet person (skal du også til banko?)… Jeg arvede en ring fra hende, og den betyder så meget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately