Look of the day: Black and blue

F R I D A Y

friday1

Åh hvor er det dog herligt, at weekenden nu endelig er landet! Det har været en hektisk uge, så jeg ser frem til en mere rolig weekend. Denne weekend står nemlig på afslapning og opfølgning på en masse ting, jeg ikke har nået i ugens løb.
Fredagen er blevet fejret med en kaffe/kage date med min søde søster og lidt shopping. Og selvfølgelig fik jeg lokket min søster til at tage lidt billeder af dagens outfit ;-) (stakkels søster) Så billedet ovenover er faktisk fra dagens outfit – jeg skal nok vise jer flere billeder en af de nærmeste dage :-)

Jeg vil hoppe i hjemmetøj, spise en hulens masse slik og senere grine lidt af X-factor!

Rigtig god weekend :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Black and blue