New in: Goldies

Lately

banana
har spist lækre bananpandekager før mine løbeture..
kælkebakke
har nydt synet af den fine hvide sne om dagen…
aften
og også om aftenen….
morgenmad
har nydt den nemmeste og hurtigste morgenmad til de mere travle dage…
rings2
har forelsket mig i to pæne smykker – de er allerede blevet favoritter hjemme hos mig..

Sikke en uge! For mit vedkommende er ugen gået alt for stærkt, taget i betragtning af alle de dejlige planer jeg havde glæde af i ugens løbe. Faktisk kunne jeg godt ønske mig endnu en af den slags uger. Kan vi tage den engang til??
Nogle af de rare ting, der har gjort mig glad i sidste uge, var den alt for fine sne, jeg vågnede op til lørdag morgen. Sne for mig, er nærmest som juleaften.! Jeg bliver nemlig som et lille barn og har nærmest julelys i øjnene. Jeg kan nemlig godt lide sne.. Rettelse.. Jeg ELSKER sne.. For selvom det er mørkt og koldt, så lyser sneen helt op i mørket – noget jeg i den grad sætter pris på. Og nå ja, så elsker jeg også sneen på den måde, den får folk til at samles på. Min familie og jeg elsker sne – faktisk så meget at vi planlægger den helt store kælketur, både for børn og voksne i familien. (Okay, måske mest for de voksnes skyld) For nu er det ganske ofte at sneen falder, så det gælder jo om at nyde det, imens den er der. Og så er synet af sneen jo heller ikke til, at tage fejl af. Det er meget pænt og ret hyggeligt at kigge på. Så for min skyld må sneen gerne blive lidt endnu ;-)

Fra sidste uge til denne uge. Det er jo mandag og hermed en ny uge startet med de sædvanlige planer og lidt til. Ugen byder nemlig på middagsaftaler, løbeture, en spændende dinnerdate og ikke mindst en masse afslapning. Faktisk har jeg valgt at holde lidt mere “fri” i denne uge, da jeg kan mærke at jeg trænger til det. Så det er ganske behageligt at kunne få et par friaftener, der f.eks kan bruges på lidt blogskrivning og ja faktisk bare holde fri og dovne lidt ;-) Men for at starte ugen på bedste vis, så har jeg en dinnerdate OG en candydate med to søde veninder i aften – det er vel okay, det er jo mandag?! ;-)

6 kommentarer

 • Marianne

  Mums jeg vil os ha pandekager ;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Mums jeg vil os ha pandekager ;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Mums jeg vil os ha pandekager ;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linen

  Laver du ikke snart et nyt indlæg om løb? Det giver en god motivation at læse om dine succeshistorier. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linen

  Laver du ikke snart et nyt indlæg om løb? Det giver en god motivation at læse om dine succeshistorier. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linen

  Laver du ikke snart et nyt indlæg om løb? Det giver en god motivation at læse om dine succeshistorier. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Goldies