A little NEW o'clock

Latest on film

Jeg holder meget af at se film og serier. Faktisk ser jeg næsten altid tv, når jeg sidder og arbejder på bloggen. Enten det eller også hører jeg musik. Men ret ofte kører der altid en film eller en serier i baggrunden. Så på den måde slår jeg vel to fluer, med et smæk? ;-)
Og da det jo er højsæson for tv kigning her om vinteren, så synes jeg at det var på tide med et “Film indlæg” over film/serier jeg har set på det seneste. Kom endelig med ideer til hvilke film eller serier I følger med i for tiden – jeg leder nemlig altid efter noget nyt ;-)

vikings_season2_episode1_gallery_4-p
Vikings:
Det er faktisk min søde kollega der har anbefalet mig denne serie. Jeg kører stadig på sæson 1, men jeg er blevet helt opslugt af serien. Og ikke mindst for de let påklædte mænd i serien – bestemt en af grundene til at jeg kan anbefale den videre ;-)
Men udover tøj mangel, så finder jeg serien meget interessant, da den omhandler meget historie fra vikingetiden. Hvilke kampe de har måtte kæmpe, hvilket pres man var under og ikke mindst de midler man havde dengang. Så hvis du kan lide en masse kamp, blod og ikke mindst let påklædte vikinger – så skal du begynde at se Vikings.

Maleficent-(2014)-59
Maleficent:
Filmen er ikke ligefrem en af de nyeste. Men da jeg ikke havde set den før, indtil for nylig, så synes jeg at den er relevant at tage med her. For mig er disney film noget helligt. Ligemeget hvor gammel jeg bliver, så vil Disney film altid være et hit og tager mig tilbage til barndommen. Maleficent rørte mig. En film om den kendte Tornerose, men med et par enkelte ændringer ifht. det kendte eventyr, vi læste som barn. Maleficent fortæller eventyret, set fra den onde dronning Maleficents synspunkt, hvilket giver eventyret en helt ny drejning. Jeg kan varmt anbefale filmen, især til de barnelig sjæle eller til dig, der elsker eventyrfilm :-)

girls-tv-show-image
Girls:
En serie jeg har fulgt længe. Hvis du ikke kender Girls eller endnu ikke har set et afsnit – så gør det nu! Girls serien kan tilpasses af alle. Faktisk hælder serien en smule over til SATC, da hele serien foregår i New York og handler om 4 skønne piger. SATC er dog en highclass fashion, hvor derimod Girls viser hvordan helt normal gruppe piger lever i New York, både på den fede, men også den ufede måde. Serien fremviser hvordan alle vi piger går og tænker. “Er jeg for tyk?” eller “Er jeg en taber, fordi jeg er arbejdsløs?”
De daglige problemer med kærestesorger, jagten på en gammel karriere, byture, fyre, barndom og et forvirret liv som teenager. Se serien, hvis du kan lide et godt grin og hvis du er til det mere uperfekte liv!

05.all-inclusive-Rolf-Konow
All inclusive:
Filmen har været utallige gange rundt omkring. Og selvom filmen er ved at være lidt gammel, så skal den alligevel nævnes, synes jeg. For filmen har fået noget af et gennembrud her i Danmark. Og det kan jeg egentlig godt forstå. For jeg synes filmen er herlig! Herligheden fortsætter nemlig igennem hele filmen og man bliver både pinlig berørt og har ondt i maven af grin. Læs evt. min anmeldelse af filmen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little NEW o'clock