Lately

Silver silver silver

silversilver silver
silversilversilver
Ringe fra Jane Kønig, Erbs og Bjerke, Gint Tricot, Ur fra Skagen, Raybans briller fra Thiele Holstebro

Jeg er mægtig glad for smykker. Ringe, ure og ikke mindst accessories såsom solbriller. Jeg er ret vild med ideen at om kunne blande de lidt mere rå smykker med det feminine. Det giver en god kontrast til mit ellers feminine stil.
Jeg har i næsten alle mine år (okay så gammel er jeg heller ikke) været svært glad for sølv smykker, men jeg må indrømme at jeg har forelsket mig i de kommende guldfarver. Men jeg har altid vendt tilbage til sølvsiden, dels fordi jeg er ret bleg og dels fordi jeg synes det skinner så fint på sølvoverfladen. Sølv pige. Guld pige. Jeg er nok mest sølvpigen. I hvert fald hvad angår ringe. Jeg har næsten altid en eller flere ringe på og et ur. Jeg kan føle mig helt “nøgen” uden smykkerne.
Og så tænker man, mangler der ikke noget? Går jeg slet ikke med halskæder?
Svaret må været et delvist nej. Jeg må ærligt indrømme, at jeg glemmer dem! Bevares, så synes jeg at halskæder er pæne, men det er bare sjældent at jeg går med dem på. Det kunne være at det skulle være et nytårsfortsæt herfra. Gå mere med halskæder ;-)

Jeg vil holde fri nu og smutte i biffen. Aftenen skal bruges på et besøg og middag hos min søde mor.

12 kommentarer

 • Rikke Hansen

  Åh V-ringen fra Jane Kønig. Den er bare alt for flot..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hansen

  Åh V-ringen fra Jane Kønig. Den er bare alt for flot..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Nu er jeg selv lidt af en guldpige, men efter jeg har set dine smykker, så kan jeg nok godt overvindes til sølv ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Nu er jeg selv lidt af en guldpige, men efter jeg har set dine smykker, så kan jeg nok godt overvindes til sølv ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hansen

  Åh V-ringen fra Jane Kønig. Den er bare alt for flot..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Lige præcid? Jeg er også ret glad for den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Nu er jeg selv lidt af en guldpige, men efter jeg har set dine smykker, så kan jeg nok godt overvindes til sølv ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Hehe.. Det er vel okay at mikse det ;-) Velkommen til sølv verdenen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Lige præcid? Jeg er også ret glad for den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Lige præcid? Jeg er også ret glad for den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe.. Det er vel okay at mikse det ;-) Velkommen til sølv verdenen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe.. Det er vel okay at mikse det ;-) Velkommen til sølv verdenen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately