Look of the day: Sunday suit

A YEAR AGO: Februar

grey-holiday a year ago
ring
klædte mig i korte kjoler og talte om søde veninder…
organic-tails - a year ago
fremlagde min første hairtutorial. Denne gang på en ultra nem hestehale…
IMG_8934
var model til min venindes fotoshoot. En hel aften med tøsefnidder og et hav af billeder…
IMG_8638
var hoppet foran en meget rød mur, iført lædernederdel og strik…
chips
lavede en lille kartoffel snack…
a year ago
tilbragte herlige dage i sommerhus og dasede den på terassen..

Jeg kan vist lige på falderebet nå at vise jer billederne fra sidste år i februar måned. Hold nu op, jeg synes tiden flyver afsted. Tænk, i morgen er vi allerede i marts og egentlig synes jeg lige at februar lige var begyndt… Men derfor holder jeg meget af at kunne se tilbage på billederne sidste år og mindes hvad jeg tidligere har bedrevet tiden med. Det er vigtigt at kunne mindes gode tider og jeg bliver altid helt nostalgisk, når jeg kigger tilbage. Jeg kan slet ikke forstå at det allerede er et år siden at jeg stod model til min venindes fotoshoot og tilbragte tiden i sommerhus med min kære familie.
Samtidig glæder jeg mig over at vi nærmer os marts og ja forårs månederne. Allerede nu går jeg med forårs tanker, især når solen skinner på ens næsetip, så kan man altså let dagdrømme sig til sol, strand og mere ferie.. ;-)

Jeg kigger ind til jer senere med en ny opskrift på en gammel kending. Vi ses senere <3

3 kommentarer

 • Kathrine

  Jeg kan heller ikke forstå at der allerede er gået et år. Jeg kan stadig huske dine outifts fra sidste år ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg kan heller ikke forstå at der allerede er gået et år. Jeg kan stadig huske dine outifts fra sidste år ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg kan heller ikke forstå at der allerede er gået et år. Jeg kan stadig huske dine outifts fra sidste år ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Sunday suit