Nails: Yves Rocher

Behind the scenes #3

IMG_6798
IMG_6280
IMG_7461
IMG_3932
IMG_3970
IMG_5270
IMG_6258
IMG_7082
IMG_9153
IMG_9197
IMG_9234

Af alle mine outfits billeder, finder man altid kikserne med lukkede øjne, flyvende hår, åben mund, overbalance, retning af tøjet og igen flyvende hår.. Faktisk kunne jeg lige forestille mig at jeg har sagt til min søster ved billede nummer 4 “Husk at du kun skal tage billeder af det her”.Så tosset.. Nogle gange må folk grine af os, når vi tager billeder af mine outfits, især over de mærkelige kommentarer, der nogle gange kommer fra mig. Men det er bare en del af hele herligheden ved at tage billeder ;-) haha..

I ser lige nu bagsiden af et hvert outfit. For når der bliver taget billeder af mine outfits, så er det næsten altid omkring 20-30 billeder og 10 af dem, er billeder af mig, der enten har flyvende hår i ansigtet eller også er jeg ved at bevæge mig i øjeblikket. Og det er altså ikke kønne billeder, skulle jeg hilse og sige ;-) Det sidste billede gør bare intet godt for mig. For det første ser jeg utrolig bred ud og så er jeg ved at rette mit tøj til – på den mest upassende og ucharmerende måde. No wonder at min søster (hende der tager alle mine billder) af og til får et grin med på vejen, når hun står bag kameraet!

Det er faktisk over et år siden, at jeg sidst har vist jer kiksede billeder af mig selv. Så jeg tænkte at det vist var på tide med et lille grin. Selv sidder jeg med hænderne for øjnene og føler mig ret dum, når jeg kigger billederne igennem. Meeen der skal vel være lidt fraklip engang i mellem, ikke? ;-)

Jeg er ret glad for denne torsdag. Da jeg efter arbejde skal mødes med nogle søde veninder. Vi skal til noget shoppeaften og derefter prøve en af byens nye restauranter. Veninder, mad og shopping – behøver jeg at sige mere? Det bliver en god aften, det er jeg sikker på. Glæder mig <3

God aften til jer søde piger!

12 kommentarer

 • Jenina

  Ha ha det er genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenina

  Ha ha det er genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenina

  Ha ha det er genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Flere billeder . De er da for sjove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Flere billeder . De er da for sjove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Brinch

  Jeg kan totalt godt lide dit sidste billede. Det ligner dig selv ikke, men hylende morsomt at kigge på ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Brinch

  Jeg kan totalt godt lide dit sidste billede. Det ligner dig selv ikke, men hylende morsomt at kigge på ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det er sgu god griner.
  Du er for resten en meget smuk pige :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det er sgu god griner.
  Du er for resten en meget smuk pige :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Flere billeder . De er da for sjove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Brinch

  Jeg kan totalt godt lide dit sidste billede. Det ligner dig selv ikke, men hylende morsomt at kigge på ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det er sgu god griner.
  Du er for resten en meget smuk pige :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Yves Rocher