Tonight - Hello Mr. Grey

Date night

datenight
col1
col2
col3
col4
d11e3eba-6a44-4e57-91ae-3741c072a46a

Jeg var som nævnt tidligere, på datenight sammen med min søster, hvor vi var til et Fifty Shades of Grey arrangement i forbindelse med premieren. Og hey velkommen til min søster! Det er vist første gang, at hun optræder på bloggen ;-) Det er faktisk den søster, som tager 90 % af mine billeder, når jeg viser mine outfits. Jeg tænkte, at det var lidt hyggeligt, at hun kom med på bloggen, så I også kunne sætte et ansigt på hende. :-)

Aftenen igår, var super hyggelig. Vi startede ud med drinks, derefter 5 retters gourmet middag og så tilsidst filmen.. Selskabet var fyldt med kvinder (no wonder!) og vi blev forkælet med alverdens goder. Ja, faktisk var det en rigtig god aften med masser af mad, vin, sniksnak, sladder og selvfølgelig filmen..

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive om filmen. Var den god? Levede den op til mine forventninger? Og var den kunstnerisk?

Ja jeg synes at den var god, altså Dakota Johnson, som spiller Anastassia Steele, rammer rollen spot on! Hun rammer i hvert fald rollen, som jeg havde i min fantasi, om en Anastassia med sit skæve pandehår, musestemme og en nervøs, men lysten pige. Desværre levede Mr. Grey ikke op til mine forventninger. Jamie Dornan, som spiller rollen som Christian Grey, han er sikkert en god skuespiller i andre film, men i Fifty Shades of grey, var han ikke den rette skuespiller for mig. For det første ser han alt for ung ud og er lidt af en Down fyr, med for lidt magt og blødsød. Jeg manglede lidt mere en magtfuld og skræmmende mand.

Derudover synes jeg at filmen var god, men jeg kan kun anbefale at læse bøgerne først. Der sker så mange ting i bogen, at filmen hurtig flimrer over alle tingene og udelader de vigtigste elementer. Mange af scenerne og oplevelser er forvirrende og uforståelige, hvis man ikke læst detaljerne i bogen. Så hvis man ikke har læst bøgerne og er “ny” inde for Fifty Shades of grey verdenen, så vil filmoplevelsen nok være yderst skuffende.

Men jeg vil da selvfølgelig anbefale filmen til de læsere, der har fulgt bøgerne. :-)

18 kommentarer

 • Jeg er helt enig! Han var for ung og ikke nok rå, han var lidt lille-drengs-agtig i forhold til, hvad jeg havde i mine tanker :)

  Ellers synes jeg det er en skide god film!!

  God weekend

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig! Han var for ung og ikke nok rå, han var lidt lille-drengs-agtig i forhold til, hvad jeg havde i mine tanker :)

  Ellers synes jeg det er en skide god film!!

  God weekend

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig! Han var for ung og ikke nok rå, han var lidt lille-drengs-agtig i forhold til, hvad jeg havde i mine tanker :)

  Ellers synes jeg det er en skide god film!!

  God weekend

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg er glad for at læse, at jeg ikke er den eneste, der blev lidt skuffet over Mr. Grey – men ja ellers var filmen rigtig god :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ja velkommen til min søster ;-)
   Hun kigger sikkert ind til jer igen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Velkommen til søster ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Velkommen til søster ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Marie

  Filmen skuffede ikke mig. Jeg følte at den levede op til bogen og dens udvikling. Jeg glæder mig også til at se to’ern.

  Det ser ud til i har haft en hyggelig aften. Gode billeder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Marie

  Filmen skuffede ikke mig. Jeg følte at den levede op til bogen og dens udvikling. Jeg glæder mig også til at se to’ern.

  Det ser ud til i har haft en hyggelig aften. Gode billeder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Velkommen til søster ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Marie

  Filmen skuffede ikke mig. Jeg følte at den levede op til bogen og dens udvikling. Jeg glæder mig også til at se to’ern.

  Det ser ud til i har haft en hyggelig aften. Gode billeder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Det er godt, at der er delte meninger om filmen. Vi har jo forskellige smag og hver sin egen fantasi af bogen. Jeg glæder mig dog alligevel til at se to’eren ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg er glad for at læse, at jeg ikke er den eneste, der blev lidt skuffet over Mr. Grey – men ja ellers var filmen rigtig god :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg er glad for at læse, at jeg ikke er den eneste, der blev lidt skuffet over Mr. Grey – men ja ellers var filmen rigtig god :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja velkommen til min søster ;-)
  Hun kigger sikkert ind til jer igen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja velkommen til min søster ;-)
  Hun kigger sikkert ind til jer igen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er godt, at der er delte meninger om filmen. Vi har jo forskellige smag og hver sin egen fantasi af bogen. Jeg glæder mig dog alligevel til at se to’eren ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er godt, at der er delte meninger om filmen. Vi har jo forskellige smag og hver sin egen fantasi af bogen. Jeg glæder mig dog alligevel til at se to’eren ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonight - Hello Mr. Grey