Purple paradise

Got a favorite?

looks favorite
1. India Brown 2. Snowy Winter 3. All in Black 4. Black & Blue 5. Autumn in yellow 6. Burgundy in stripes 7. Camel down 8. Black and white 9. Black, Blue & Camel

Trods regnvejr, sne og at det bliver så pokkers mørkt, alt for tidligt på dagen. Så har jeg alligevel formået at drage min søster med ud i kulden og få taget et par billeder af mine outfits. Jeg har fundet 9 af de seneste outfits her på bloggen.. Har I en favorit?
Personligt kan jeg bedst lide nummer 7. Det var så dejligt behageligt og jeg følte virkelig at jeg blendede mig ind i det kolde og alligevel farverige efterår/vinter :-)

42 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple paradise