Lately

LOOK OF THE DAY: Afternoon

late
IMG_1721X
IMG_1759X
collage sisters
IMG_1778X
IMG_1727X
IMG_1760X
Look of the day: Jakke: ZARA, Skjorte: Selected Femme, Jeans: Dr. Denim, Støvler: H&M, Tørklæde: PlusFine, Taske: DKNY, Raybans: Thiele Holstebro, Ring: Jane Kønig
Photo by My sister

Som nævnt tidligere var jeg ikke bare på en, men to kaffedates i weekenden..
Den første kaffedate med mine søde kolleager og den anden kaffedate med min storesøster Nat. Da hun går hjemme på barsel, trængte hun til lidt alene tid og jeg trængte til lidt søster tid. Så vi bestemte os for at tage ned til kagebord på en lokal café nede i byen.. Det var en super hyggelig eftermiddag med fyldte maver, varme drikke og en masse grin. Bagefter fik jeg som sædvanlig lokket Nat til at tage et par billeder af søndagens outfit, hvilket var et rimelig casual outfit. Og jeg var endda hoppet i en forårs jakke, da solen skinnede så fint hele eftermiddagen. Det var det helt rette forårsvejr, altså lige indtil man vågnede op i morges til sne og slud..

Men udover at jeg fik taget billeder af dagens outfit, så fik jeg faktisk også lokket min søster til at stå foran kameraet denne gang. Jeg tænkte, at nu hvor jeg har talt så meget om hende og hun har været så sød at tage billeder af mig, hver gang vi er ude. Så byttede vi plads og nu var det hendes tur foran kameraet. Jeg tror hun synes det var en smule grænseoverskridende, som det nu altid er første gang, man skal stå foran kameraet. Men hun gjorde det godt og hvem ved. Måske får jeg hende overtalt igen ;-) Kunne I tænke jer at se resten af hendes outfit? :-)

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately