F R I D A Y

Look of the day: INDIA brown

IMG_0020x
IMG_0033x
IMG_0001x
xxx
IMG_0034x1
IMG_0022x
Look of the day: Frakke: Købt i Shanghai, Skjorte: Selected femme, Nederdel: Inwear, Støvler: H&M, Taske: Arvestykke

Hej Piger!

Jeg beklager at jeg ikke har blogget i weekenden. Men der har været lidt tekniske problemer på bloggen, men nu er den endelig oppe at køre igen! HURRA!
Det er egentlig utroligt, så utålmodig jeg kan blive, når bloggen ikke lige virker ;-)
Outfittet er fra i fredags, hvor jeg var på kaffebar med min søster Nat. Hun havde lige et par timer fri, til at hente mig fra arbejde og spise kage sammen med mig ;-) Og selvfølgelig lokkede jeg hende lige til at tage et par billeder, nu hvor jeg havde muligheden. Det er blevet ret svært at få taget outfitbilleder i denne tid, specielt når det er mørkt når jeg har fri eller også, så regner det helt tosset! En blogger kan vist aldrig blive helt tilfreds ;-)
Jeg har brugt søndagen på en masse pligter herhjemme og nu skal resten af aftenen bruges på afslapning med bloggen og Sjit Happens i baggrunden. (Er blevet vanvittig glad for den serie)

Hav en dejlig søndag :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F R I D A Y