Weekly hopla

Look of the day: Powder snow

IMG_0229x text IMG_0187x
IMG_0250xIMG_0270x collafw ekstra IMG_0299x
Look of the day: Jakke: Selected femme, Bluse: MbyM, Nederdel: Nelly, Solbriller: Raybans Thiele Holstebro, Pumps: Tamaris

Hej Piger!

Efter mit lille hop i aftes, så får I lige resten af outfittet. Det var frysende koldt, at få taget billederne i weekenden. Så det blev til et par hurtige billeder og så ellers ind i varmen igen. Men det var det hele værd – for jeg ville faktisk gerne vise jer jakken fra Selected Femme. Den er desværre ikke min. Men jeg ville ønske at den var min ;-) Den er desværre kun til låns, men jeg håber dog at kunne låne den igen ;-)
Jeg er faktisk på vej ud af døren, da jeg skal til brunch nu her og senere til foredrag/kursus.

Må I få den fineste dag <3

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekly hopla