Behind the scenes #3

Look of the day: Sunday suit

first
IMG_1679X
IMG_1682X
IMG_1690XX
ekstra
ekstra½
Look of the day: Frakke: Vero moda, Blazer: H&M, Skjorte: MbyM, Bukser: Vero Moda, Halstørklæde: Pieces, Støvler: Shoe Biz

I var ret begejstret for at “møde” min søster, efter jeg viste mit søndags outfit.. Generelt var I meget begejstret for at se mere til min søster og hendes outfit. Så jeg har selvfølgelig fået lov af fruen selv, at vise jer resten af hendes outfit.
Til de nye læsere, så er Nat min søster, som næsten tager alle mine billeder af mine outfits. Så jeg tillod mig at lokke hende til at stå foran kameraet i søndags. Hun var lidt skeptisk i starten, som man nu altid er, første gang man står foran kameraet. Men af en nybegynder, synes jeg personligt at hun har klaret det så flot! Hvad synes I?

Jeg elsker selv at tage billeder og jeg har længe gerne ville tage outfitbilleder af andre. Så jeg overtalte Nat til at stå model. For selvom I kan lide mine outfits, så synes jeg stadigvæk, at det er rart med lidt afveksling. Især hvad angår stil, kropsbygning og ikke mindst hårfarve.

Nat har en cool stil, hvor hun mikser det fine med det casual look. Jeg beundrer hendes mod og ikke mindst hendes kreative looks. Nat klæder sig mest i mærker fra Selected Femme, Vero Moda, MbyM, Karen by Simonsen og så har hun en eller anden forkærlighed for dyre sko og støvler.
Så jeg håber at jeg kan lokke hende til at vise et outfit igen en dag!

Jeg skulle selvfølgelig hilse fra hende og sige mange tak for de søde ord. ;-) I er altså bare de sødeste læsere <3

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes #3